Екскурзија из Хургаде до Каира и Александрије 3 дана аутобусом

Одрасли
250.00
kind
130.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: 4:30 ујутро
 • повратак: 23:30 поподне
Током вашег одмора у Хургади уживајте у приватној екскурзији до Каира и Александрије 3 дана аутобусом и посетите Кеопсове пирамиде, Кефренову, Сфингу, Египатски национални музеј, Базар Кан Ел-Калили, грчко-римски музеј, Помпејев стуб, римски амфитеатар и катакомбе Комеш-Шукафа, затим посетите тврђаву Каит Беј, где се каже да је стајао чувени светионик Фарос и чувену Александријску библиотеку

Цене

Price per Person
 • 250.00 Price per Одрасли
 • 130.00 Price per kind

Укључено у цену

 • Путовање аутобусом Хургада-Каиро-Александрија-Хургада
 • Све улазнице на знаменитости
 • Ноћење у хотелу са 4 звездице са доручком
 • Приватни водич који говори немачки
 • Посета институту папируса на захтев

Није укључено у цену

 • Пиће у ресторану
 • Феллук риде
 • Сви додаци који нису наведени у програму

Рута

Александрија 2 дана и Каиро 1 дан

Опис:

На овом излету имате прилику да се дивите најважнијим знаменитостима Каира и Александрије; највећи градови у Египту.

Путовање аутобусом дужине 475 км води преко прелепе руте дуж обале Црвеног мора и кроз импозантну источну пустињу до Каира. Потребно је око 6 сати.

В «Кајро» начинаетса «Сиа дас программа с бесшитростним созданием мира»; пирамиде у Гизи и Сфинге.
После ручка посетићете Египатски национални музеј, једну од најзанимљивијих знаменитости у Каиреу. потом ће уследити јединствени обилазак града и старог града и модерног дела Каира. Такође ћете посетити базар Кхан-ел-Кхалили.
Отель Затим возите до резервисаног.
Другог дана ујутру возите се до Александрије - другог по величини града у Египту - који је изграђен 331. године пре нове ере. Цхр.Фон Александр дем Греат вас буилт. После ручка посета грчко-римском музеју, Помпејевом стубу, римском амфитеатру и катакомбама Комеш-Шукафа. После вечере имаћете прилику да прошетате чувеним кејом.

Трећег дана ћете посетити тврђаву Каит Беи, где се наводно налазио чувени светионик Фарос. Затим посетите чувену Александријску библиотеку. После ручка враћамо се у Хургаду.

Укључене услуге:

Путовање аутобусом Хургада-Каиро-Александрија-Хургада

Посета пирамидама у Гизи и Сфинги

Посета Египатском музеју

Посетите једну од највећих џамија у Каиру

Обилазак старог града и модерног округа Каира

Посета базару Кхан Ел Каллили

Посета грчко-римском музеју

Посетите Помпејев стуб и Римски амфитеатар

Посета катакомбама Ком еш-Шукафа

Обилазак града чувеног Александријског насипа

Обилазак цитаделе Каит Бега и Александријске библиотеке

Ноћење у хотелу са 4 звездице са доручком

Пун пансион (сва пића су ексклузивна)

Приватни водич који говори немачки

Укључене су све улазнице у знаменитости и трансфери

Посета институту папируса на захтев

Узети заједно

Важећи пасош са визом

Пакет за доручак

Камера

Топла одећа зими

Лагана одећа лети

наочаре за сунце

Каиро 2 дана и Александрија 1 дан

Дан 1: Каиро

Резервишите обилазак Египат туристички водич покупи вас у 2:00 ујутру из вашег хотела у Хургади на вашу веома занимљиву екскурзију у Каиро и Александрију, а затим се возите до Каира у климатизованом аутобусу. Када стигнете у Каиро, наш туристички водич ће вас срдачно дочекати. Прво ћете посетити Египатски музеј. Током обиласка, ваш водич ће радо одговорити на сва питања која имате о експонатима. Затим уживајте у аутентичном египатском ручку и обиђите Алабастер џамију, симбол Каира. потом ће уследити јединствени обилазак града и старог града и модерног дела Каира. Такође ћете посетити базар Кхан-ел-Кхалили. Затим се одвезите до резервисаног хотела, након што се пријавите, имаћете времена да се одморите и припремите за дугу ноћ у Каиру. Проведите вече како желите или резервишите фантастичан звучни и светлосни шоу на пирамидама

2. дана. Александрија

После доручка почећете други део вашег обиласка из хотела. После 3 сата вожње, посетићете најпознатије знаменитости Александрије. Прво ћете посетити цитаделу Кајтбај, коју је у 15. веку саградио султан Кајтбај у близини древног светионика Александрије. Након тога имате прилику да се дивите предивној палати Монтаза, у којој су комбиновани турски и фирентински архитектонски стилови, а такође и да одете у новоизграђену библиотеку у Александрији. На крају, посетите римско црквено двориште, чије су катакомбе исклесане у стени. На крају турнеје, бићете пребачени у ваш резервисани хотел у Каиру.

3. дан: Каиро

Следећег јутра ће вас покупити из хотела у девет сати и возити се директно до чувених пирамида и Сфинге. Одвојите три сата да се дивите овим фантастичним структурама старим хиљадама година. Затим наставите према Сакари, где вас очекује укусан ручак. Након тога посећујете степенасту пирамиду Сакаре.

Меетинг поинт : Ваш хотел у Хургади-- Повратна тачка Ваш хотел у Хургади

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем