Куад сафари 3 сата кроз пустињу од луке Сафага или хотела

Одрасли
16.00
Врста
10.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: 8 сати
 • повратак: 12 сати
Куад сафари 3 сата кроз пустињу од луке Сафага или хотела. Чак и са квадом „доживите“ пустињски терен, вожњу камилама и посету Бедуиенендорфу. Чиста забава и авантура!

Цене

Price per Person
 • 16.00 Price per Одрасли
 • 10.00 Price per Врста

Укључено у цену

 • вожње куад
 • Наргила и чај
 • Јахање камила

Није укључено у цену

 • Сви додаци који нису наведени у програму
 • Доплата за трансфер 5 евра по одраслој особи и 3 евра по детету

Рута

Водич који говори немачки покупиће вас из вашег хотела у заливу Сома, Сафага или по доласку у луку Сафага и одвести до места за окупљање куад-а. Тамо бирате свој куад и радите своје прве кругове у разграниченој области. Вожња куад-а је веома лака! Сви четворци имају аутоматски мењач, тако да све што треба да урадите је да убрзате и кочите. Када сви буду безбедни на свом куад-у, идемо у пустињу близу Хургаде! Доживите овај сјајан осећај авантуре! После отприлике сат времена вожње кроз пустињу наићи ћете на малу бедуинску станицу, где ће вас дочекати јак црни чај који је типичан за ову земљу. Ако желите, можете попушити лулу за воду (шишу) или се провозати на камили.

Затим путујте 40 километара до оближњег бедуинског села. Прво се возите куадом 50 минута пре него што се вратите у луку сафага или хотеле.

Драги гости
Није препоручљиво да купујете ДВД-ове или фотографије на куад сафарију или на излетима бродом, јер је квалитет обично лош и стога ово не нудимо. То је само порука да се избегне жалба.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем