Екскурзија од ел Скхоне до Каира - јеврејски Каиро, коптски Каиро, исламски Каиро

Одрасли
50.00
Врста
30.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: Када стигнете у луку
 • повратак:
Екскурзија из ел Скхоне у Каиро - јеврејски Каиро, коптски Каиро, исламски Каиро, екскурзија у Каиру ради посете Висеће цркве, синагоге Бен Езра, џамије Ибн Тулун.

Цене

Price per Person
 • 50.00 Price per Одрасли
 • 30.00 Price per Врста

Укључено у цену

 • Трансфери климатизованим аутобусима
 • Улаз на све наведене локације
 • Туристички водич на српском језику
 • Руча

Није укључено у цену

 • Пиће у ресторану
 • Сви додаци који нису наведени у програму

Узети заједно

 • Камера
 • Топла одећа зими
 • Лагана одећа лети
 • наочаре за сунце

Рута

Екскурзија од ел Скхоне до Каира - јеврејски Каиро, коптски Каиро, исламски Каиро

Опис:

Након вашег доласка у луку Ел Сокхна, ваш туристички водич који говори немачки ће вас покупити на излазу из брода и возити се климатизованим аутобусом до Каира око 2 сата. Тамо ће вас дочекати наш туристички водич који говори немачки, који ће вас пратити током целе турнеје. Затим посетите Стари Каиро, где ћете бити импресионирани Коптском црквом и музејом (посета музеју није обавезна) и Црквом Светог Сергија и синагогом Бен Езре. Такође долазите до џамије Ал Азхар. Џамија Амр Ибн ел-Ас налази се у Коптској четврти. Изграђена 642. године, најстарија је џамија у Египту и својом једноставном конструкцијом представља модел за грађевине наредних епоха. Затим посетите највећи базар у Каиру, Кхан ел Кхалили. На крају екскурзије од Ел Скхоне до Каира - Јеврејски Каиро, Коптски Каиро, Исламски Каиро, бићете враћени у хотел.

Свако ко је на одмору у Еин Ел Сокхна Хафену или Ел Скхони у Египту, а није посетио знаменитости Каира, као што су пирамиде у Гизи, Египатски музеј, Каирска цитадела, Коптски Каиро, Исламски Каиро или Фараонски Каиро, пропустио је нешто посебно. Ваше путовање у Египат коштаће само 2 фунте, што значи да ћете снимити прелепе фотографије са својим вољенима испред пирамида. Излети из луке Еин Ел Сокхна или ел Скхона до Каира се обављају различитим превозним средствима. Прво следи двочасовна вожња аутобусом кроз прелепе пределе египатске пустиње, а по доласку у Каиро дочекаће вас наш египтолог Ахмед Али. Он ће вас упознати са историјом Египта. Посетићете пирамиде као и Сфингу. Још једна веома занимљива дестинација је Египатски музеј, где ћете наћи многе знаменитости Каира. Посетите нас и ми ћемо вас пратити два дана кроз земљу која одузима дах и која нуди многа блага за откривање. Ако такође волите да идете у куповину, Каиро вам нуди праве могућности за куповину. Не би требало да пропустите звук и светла пирамида. Упознајете људе и занимљиву историју Египта. Наш туристички водич који говори немачки прати вас на узбудљивом једрењу Нилом. Са дужином од 6.852 километра (према другим широко распрострањеним информацијама од 6.671 км, Нил је дужи од Амазона), то је најдужа река на земљи. Од језера Викторија има још око 5960 километара речне руте, од Картума, где се Плави Нил улива у Бели Нил, око 3090 километара и од границе Судана / Египта до ушћа реке око 1510 километара.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем