Излет у Каиро летом из Шарм ел Шеика

Одрасли
140.00
деца
120.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Сваки дан
 • покупити: Око 4:30 ујутро
 • повратак: 21:30 цца
Екскурзија од Шарм Ел Шеика до Каира авионом, посета знаменитостима у Каиру: пирамиде у Гизи и Сфинга, изложба краља Тут Анча Амона и Египатски национални музеј, а могуће и вожња фелуком на Нилу.

Цене

Price per Person
 • 140.00 Price per Одрасли
 • 120.00 Price per деца

Укључено у цену

 • Посета пирамидама у Гизи и Сфинги
 • Посета Египатском музеју
 • Све улазнице на знаменитости
 • Домаћа авионска карта
 • Туристички водич на српском језику
 • Руча

Није укључено у цену

 • Сви додаци који нису наведени у програму. Феллук риде
 • Пиће у ресторану
 • 15 евра по особи за трансфере у Шарму и Каиру.

Узети заједно

 • Лична карта или пасош са визом
 • Пакет за доручак
 • Камера
 • Топла одећа зими
 • Лагана одећа лети
 • наочаре за сунце

Рута

Излет у Каиро летом из Шарм ел Шеика .

Посета пирамида Цхеопс, Цхепхрен и Мицеринус као и мистериозни Сфинге и египатске Народног музеја. Након тога куповина и евентуално мали излет бродом по Нилу. (Укључено: авионска карта, трансфери, улазнице, водич на српском језику, туристички водич и ручак).

......................

Шарм Ел Шеик Излети до пирамида - Екскурзија Лет за Каиро Шарм Ел Шеик

Екскурзија из Шарм Ел Шеика до Каира и пирамида авионом кошта (цена) од 140 ЕУР по особи

(Цене авио карата варирају свакодневно , препоручујемо резервацију по фиксној цени) Шта је укључено? :

Лет из Шарм Ел Шеика -Каиро- Шарм Ел Шеик

Посета Египатском националном музеју

Водич на српском језику (гост / туристички водич : особа која води наше госте на немачком и објашњава културну баштину Египта, а има квалификацију специфичну за регион коју издаје и признаје надлежни орган.)

Обилазак пирамида у Гизи и Сфинге

Ручак у добром ресторану (на шведском столу, погодан и за вегетаријанце)

Све улазнице на знаменитости

……………………………………………………….

Кхан Ел Кхалили базар (може се посетити појединачно у оквиру групе у зависности од жеље или договора госта)

15 евра по особи за трансфере у Каиру и Шам Ел Шеику

Опис:

Резервишите обилазак Египат туристички водич ће вас покупити у 4:00 ујутру из вашег хотела у Шарм ел Шеику на ваш веома занимљив излет у Каиро авионом, а затим се одвезите климатизованим аутобусом до аеродрома Шарм ел Шеик. Тамо ћете добити документе о лету и неколико савета на путу. Када стигнете у Каиро, наш туристички водич ће вас срдачно дочекати. Затим ћете бити одведени директно у Египатски музеј. Изучавајући египтологију и германистику, туристички водич из „Шарм ел Шеика Рајзена” је успео да на занимљив начин објасни хијероглифе уклесане у камену. Биће вам сликовито објашњене и статуе фараона и историјски детаљи.Путовање једрењем Нилом одвијаће се преко трга Тахир. Након посете Египатском музеју бићете одведени до једног од седам светских чуда> Велике Кеопсове, Кефренове и Микеринове пирамиде. Обилазак пирамида се завршава код Сфинге и храмова који је окружују, затим ручак у локалном ресторану, а на крају ћете имати прилику да прошетате пијацама Каира. На крају дана бићете покупљени на аеродрому у Каиру и одвезени до аеродрома у Каиру где ће вас дочекати у Шарм ел Шеику. Увече ћете се вратити у хотел са пуно нових утисака.

Екскурзије од Шарм ел Шеика до Каира

Ако сте на одмору у Шарм ел Шеику у Египту и не посетите знаменитости, као што су пирамиде у Гизи, Египатски музеј, Каирска цитадела, Коптска црква у Каиру, Исламски Каиро или Фараонски Каиро, нешто сте пропустили у посебно . Ваше путовање у Египат коштаће само 2 фунте, што значи да ћете снимити прелепе фотографије са својим вољенима испред пирамида.

Излети од Шарм ел Шеика до Каира се врше различитим превозним средствима. Прво следи шесточасовна вожња аутобусом кроз прелепе пределе синајске пустиње. Настављамо кроз тунел Ахмед-Хамди, друмски тунел испод Суецког канала.
Тунел представља везу између Каира и Синајског полуострва, а по доласку у Каиро дочекаће вас наш египтолог Ахмед Али. Он ће вас упознати са историјом Египта. Посетићете пирамиде као и Сфингу. Још једна веома занимљива дестинација је Египатски музеј, где ћете наћи многе знаменитости Каира. Посетите нас и ми ћемо вас пратити два дана кроз земљу која одузима дах и која нуди многа блага за откривање.
Ако такође волите да идете у куповину, Каиро вам нуди праве могућности за куповину. Не би требало да пропустите звук и светла пирамида.

За луксузан одмор и удобно путовање од Шарм ел Шеика до Каира, препоручујемо долазак авионом. Можете летети у фасцинантну земљу на дан или два. Упознајете људе и занимљиву историју Египта. Наш туристички водич који говори немачки прати вас на узбудљивом једрењу Нилом. Са дужином од 6.852 километра (према другим широко распрострањеним информацијама од 6.671 км, Нил је дужи од Амазона), то је најдужа река на земљи. Од језера Викторија има још око 5960 километара речног пута, од Картума, где се Плави Нил улива у Бели Нил, око 3090 километара и од границе Судана / Египта до ушћа реке око 1510 километара.

Излети од Шарм ел Шеика до Каира авионом

Пирамиде у Гизи
Египатски музеј
Сфинга у Гизи

Излет у Каиро летом из Шарм ел Шеика

Меетинг Поинт : ваш хотел у Шарм Ел Шеику ---- Повратак Поставите свој хотел у Шарм Ел Шеику

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем