Приватни обилазак: Каиро: Лет и приватни обилазак са водичем из Шарм Ел Шеика

Одрасли
155.00
деца
145.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: 4:30 ујутро
 • повратак: 20:30
Приватни обилазак: Каиро: Лет и приватни обилазак са водичем из Шарм Ел Шеика, посетите знаменитости у Каиру: Тут Анч Амун маску, пирамиде у Гизи и Сфингу, Египатски национални музеј, салу мумија у Египатском музеју, Базар Кан Ел -Кхалили .

Цене

Price per Person
 • 155.00 Price per Одрасли
 • 145.00 Price per деца

Укључено у цену

 • Посета пирамидама у Гизи и Сфинги
 • Посета Египатском музеју
 • Све улазнице на знаменитости
 • Домаћа авионска карта
 • Трансфери климатизованим аутобусом
 • Приватни водич који говори немачки
 • Руча

Није укључено у цену

 • Феллук риде
 • Пиће у ресторану
 • Сви додаци који нису наведени у програму

Узети заједно

 • Важећи пасош са визом
 • Пакет за доручак
 • Камера
 • Топла одећа зими
 • Лагана одећа лети
 • наочаре за сунце

Рута

Приватни обилазак: Каиро : Лет и приватни обилазак са водичем из Шарм Ел Шеика.

Током одмора у Шарм Ел Шеику, уживајте у приватној екскурзији авионом у Каиро и посетите Кеопсове пирамиде, Цхепхрен, Сфингу, Египатски национални музеј, Базар Кхан Ел-Кхалили;

Опис:

Бићете одвезени од вашег хотела до аеродрома Шарм ел Шеик у раним јутарњим сатима, одакле ћете након 45-минутног лета бити одведени у Каиро. У Каиру ће вас дочекати ваш водич који говори немачки, који ће вас пратити током целе турнеје. Екскурзија почиње посетом Египатском музеју, једној од најзанимљивијих знаменитости у Каиру, где је изложено преко 120.000 уметничких дела. Целокупна збирка музеја обухвата делове из старог, средњег и новог краљевства, као и изложбу краља Тут Анча Амона. Након посете Египатском музеју бићете одведени до једног од седам светских чуда> Велике Кеопсове, Кефренове и Микеринове пирамиде. Обилазак пирамиде се завршава код Сфинге и храмова у њеној близини, затим ручак у локалном ресторану, а на крају ћете имати прилику да прошетате пијацама у Каиру. У раним вечерњим сатима водич ће вас одвести на аеродром у Каиру. Након повратка у Шарм ел Шеик, бићете враћени у хотел са аеродрома.

Екскурзије од Шарм-ел-Шеика до Каира авионом

Пирамиде у Гизи

Пирамиде у Гизи једине су од седам светских чуда које су и данас сачуване и стога су једна од најпознатијих грађевина на свету. Налазе се око 15 километара од центра Каира, главног града Египта, на периферији Гизе, предграђа Каира са 2 милиона становника. Удаљеност од центра града Гизе је око 8 километара. Цело подручје је на западној страни Нила, али на извесној удаљености од њега, због чега се налази у пустињи.

Пирамиде у Гизи обухватају три главне пирамиде, Кеопсову пирамиду, Кефренову пирамиду и Микериносову пирамиду и Велику сфингу у Гизи, неке друге мање секундарне пирамиде у којима су, на пример, жене фараона сахрањене, као и радничка села, храмови и гробља.

Пирамиде у Гизи изграђене су између 2620. и 2500. године пре нове ере, што одговара 4. династији. Али чак и пре тога, у периоду од 1. до 3. династије, површина од око 3 квадратна километра пирамида у Гизи и Сфинге коришћена је као место сахрањивања фараона. У којој мери су тада настали гробови уништени приликом изградње пирамида, међутим, није јасно.

Египатски музеј

Египатски музеј на источној обали Нила у Каиру основао је Аугуст Мариетте 1857. године и данас обухвата око 150.000 експоната из 4.500 година египатске историје. Иако је само мали део уопште доступан посетиоцима, време које је на располагању током путовања у Египат далеко је недовољно да би се стекао увид, а камоли преглед експоната. За неупућене би чак могло бити тешко или чак немогуће схватити и класификовати разноликост и развој архитектуре и уметности. Сфинга из Гизе

Сфинга у Гизи

Сфинга у Гизи је највећа египатска скулптура. Избијена је из кречњачке стене висоравни Гиза и приказује лежећег лава са људском главом и такозваном Немесовом марамом.Првобитно је сфинга била обојена црвенкасто окер бојом и имала је и козју брадицу, која је отпала у античко доба. . Његови делови се сада налазе у Британском музеју у Лондону.

Цена зависи од броја учесника, пошаљите нам упит и ми ћемо дати понуду са тачном ценом.

Меетинг Поинт : ваш хотел у Шарм Ел Шеику ---- Повратак Поставите свој хотел у Шарм Ел Шеику

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем