Приватни трансфер од аеродрома Шарм ел Шеик до хотела у Шарм ел Шеику

Одрасли
2.00
деца
0.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
  • Однесите услугу
  • Доступност :
  • покупити:
  • повратак:
Приватни трансфер од аеродрома Шарм ел Шеик до хотела у Шарм ел Шеику, уштедите време и новац по доласку у Шарм ел Шеик и учините путовање до вашег хотела у Шарму лаким. Резервишите приватни трансфер од аеродрома Шарм ел Шеик до вашег хотела у Шарм ел Шеику онлајн данас.

Цене

Price per Person
  • 2.00 Price per Одрасли
  • 0.00 Price per деца

Укључено у цену

  • Трансфер са аеродрома у климатизованом аутомобилу од аеродрома Шарм ел Шеик до вашег хотела у Шарм ел Шеику (један смер)

Није укључено у цену

  • Виза за улазак у Египат

Рута

Упутства од међународног аеродрома Шарм ел Шеик до вашег хотела у Шарм ел Шеику. Услуга трансфера је доступна 24/7. Ово је приватни трансфер. Пружамо услуге приватног аеродромског трансфера са међународног аеродрома Шарм ел Шеик за клијенте који цене удобност, безбедност, брзину и ефикасност, било да путују у Шарм ел Шеик због посла или задовољства. По доласку, наш возач/представник ће вас дочекати са таблом са вашим именом и помоћи ће вам око пртљага и отпратити вас до возила које вас чека како би вас одвезли до вашег одредишта на најбржи и најлакши начин. Да бисмо осигурали вашу безбедност, пажљиво бирамо само најискусније и најпоузданије провајдере у сваком граду. Када направите резервацију, молимо вас да нам унапред доставите детаље о вашем лету и информације о вашем хотелу у Шарм Ел Шеику.
Шарм ел Шеик хотели Цене по особи Боок
Од 1 до 2 особе 4 евра по особи путовање
Од 3 до 4 особе 3 евра по особи Египат
од 5 до 8 људи 2 евра по особи ХРГ
Набк Баи; Намма Баи Хотели Цене по особи ССХ
од 1 до 2 особе 4 евра по особи
Од 3 до 4 особе 3 евра по особи
од 4 до 9 људи 2 евра по особи
Хадабет Ом Ел Сеед; Рас Ом Ел Сеед Хотели Цене по особи
Од 1 до 2 особе 4 евра по особи
од 3 до 4 особе 3 евра по особи
од 5 до 9 људи 2 евра по особи
Рас Нусрани- хотели у заливу Схаркс Цене по особи
од 1 до 2 особе 4 евра по особи
од 3 до 9 људи 2 евра по особи
Сви хотели у Шарм ел Шеику Боок Тоур Егип т
од 1 до 9 особа 8 евра по трансферу по аутомобилу

Трансфер до аеродрома Шарм Ел Шеик

Приватни трансфер од аеродрома Шарм ел Шеик до хотела у Шарм ел Шеику

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем