Приватни трансфер од хотела Шарм Ел Шеик до аеродрома Шарм Ел Шеик

Одрасли
2.00
kinder
1.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
  • Однесите услугу
  • Доступност :
  • покупити:
  • повратак:
Приватни трансфер од хотела Шарм Ел Шеик до аеродрома Шарм Ел Шеик. Трансфери до повратног путовања из Шарм ел Шеика Исто важи и за ваше повратно путовање. Да не бисте морали да губите те драгоцене сате на одмору организовањем таксија или, ако путујете са породицом, минибуса који ће вас од хотела одвести до аеродрома, можете бирати унапред из понуде Боок Тоур Египт Резервишите одговарајући трансфер у Египат. И у овом случају можете резервисати трансфер из Шарм ел Шеика, који ће вас од хотела одвести до међународног аеродрома Шарм ел Шеик. Са Боок Тоур Египт можете изабрати да ли желите да возите само у једном правцу или да користите неку од наших понуда на повратку.

Цене

Price per Person
  • 2.00 Price per Одрасли
  • 1.00 Price per kinder

Укључено у цену

  • Превоз до аеродрома у климатизованом аутомобилу

Није укључено у цену

  • Виза за улазак у Египат

Рута

Приватни трансфер од хотела Шарм Ел Шеик до аеродрома Шарм Ел Шеик. Трансфери до повратног путовања из Шарм ел Шеика Исто важи и за ваше повратно путовање. Да не бисте морали да губите те драгоцене сате на одмору са организовањем таксија или, ако путујете са породицом, минибуса који ће вас од хотела одвести до аеродрома, можете бирати унапред из понуде Боок Тоур Египт Резервишите одговарајући трансфер у Египат. И у овом случају можете резервисати трансфер из Шарм ел Шеика, који ће вас од хотела одвести до међународног аеродрома Шарм ел Шеик. На Боок Тоур Египт имате избор да ли желите да возите само једном рутом или желите да искористите једну од наших понуда на повратку.
Приватни трансфер од хотела Шарм Ел Шеик до аеродрома Шарм Ел Шеик. Када направите резервацију, молимо вас да нам унапред доставите детаље о вашем лету и информације о вашем хотелу у Шарм Ел Шеику.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем