Трансфер и такси са аеродрома у Хургади до Сафаге или Сома залива

Одрасли
4.00
kind
2.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
  • Однесите услугу
  • Доступност :
  • покупити:
  • повратак:
Трансфер и такси са аеродрома у Хургади до Сафаге или Сома залива. Хотелски трансфер до аеродрома Хургада, голф, изнајмљивање аутомобила.

Цене

Price per Person
  • 4.00 Price per Одрасли
  • 2.00 Price per kind

Укључено у цену

  • брзо и директно до вашег одредишта
  • идеално за породице са децом
  • Веома приступачне цене аеродромских трансфера у климатизованим колима
  • од аеродрома у Хургади до вашег хотела

Рута

Узмите трансфер са Боок Тоур Египтом у удобном и чистом возилу за до 8 особа, ми ћемо вас покупити са аеродрома и одвести до вашег хотела у Сафаги или сома заливу.

Аеродромски трансфер од хургаде до сафаге или трансфер од сафаге до аеродрома у Хургади је удобним и чистим возилом до 9 особа, покупимо вас са аеродрома и доведемо до вашег хотела у Сафаги или од Сафаге до аеродрома у Хургади. Возило је климатизовано и удобно, тако да можете да почнете на одмору. Брзина вожње зависи од вас.Наш туристички водич у Хургади вам је на располагању све време. Аеродромски трансфер од Хургаде до сафаге и трансфер од Сафаге до аеродрома у Хургади.

А

А возило Цена
од 1 до 4 особе такси 10 евра - цена по возилу
од 5 до 8 људи Миниван Цена по возилу 15 евра
од 9 до 15 људи Цоастер Цена по возилу 20 евра
Од 15 до 30 људи бус 55 евра по возилу

Било да користите шатл бус, приватни аутомобил или минибус, наћи ћете прави шатл од аеродрома до вашег хотела за одмор или вашег брода за крстарење уз јефтин аеродромски трансфер у Хургади. Резервишите унапред свој аеродромски трансфер уместо изнајмљеног аутомобила или таксија на лицу места и започните свој одмор уз погодности ексклузивне услуге трансфера.Наши јефтини аеродромски трансфери у Хургади су без заустављања и искључиво за вашу резервацију.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем