Модем ВиФи уређаја са приступном тачком Шарм Ел Шеик, бесплатан ВиФи приступ

Недеља
20.00
2 Недељаn
25.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
  • Однесите услугу
  • Доступност :
  • покупити:
  • повратак:
Код нас су цене интернета (са преносивим хотспотом) много јефтиније него у хотелима Шарм ел Шеика. Код нас имате прилику да користите Интернет по одличној цени и већој брзини. Интернет је доступан било када и било где. Користите Скипе за кућне позиве. То је много јефтиније од коришћења мобилног телефона. Дакле, не морате да бринете о високим трошковима роминга.

Цене

Price per Person
  • 20.00 Price per Недеља
  • 25.00 Price per 2 Недељаn

Рута

Сада можете да резервишете јефтину интернет везу преко Ви-Фи приступа, Ви-Фи уређаја-модема са приступном тачком у свим хотелима и одмаралиштима Шарм Ел Шеика преко боок-тоур-египт.

Код нас су цене интернета (са В-Лан приступом преносивом хотспотом, Вифи уређајем) много јефтиније него у хотелима у Шарм ел Шеику. Код нас имате прилику да користите Интернет по одличној цени и већој брзини. Интернет је доступан било када и било где. Користите Скипе за кућне позиве. То је много јефтиније од коришћења мобилног телефона. Дакле, не морате да бринете о високим трошковима роминга.

Зашто би требало да резервишете хот спот модем - ВиФи приступ, модем ВиФи уређаја на Боок Тоур Египт?

1. Без високих накнада за роминг, јер се све може урадити преко Интернета

2. Не зависите од рецепције хотела где има пуно људи и ВиФи сигнал је спор

3. Интернет конекција 24 сата без обзира где и када

1 недеља је 20 евра / 2 недеље је 30 евра. Достављамо уређај по жељи и преузимамо га у вашем хотелу на дан вашег одласка. Потребан је депозит од 50 евра, који ћете добити назад на дан одласка када вратите уређај. Бесплатна достава и преузимање за све хотеле у Шарм ел Шеику.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем