Аеродромски трансфер од Хургаде до Ел Гуне

Одрасли
3.00
Врста
2.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
  • Однесите услугу
  • Доступност :
  • покупити:
  • повратак:
Аеродромски трансфер од Хургаде до Ел Гуне. Бићемо срећни да организујемо ваш трансфер од аеродрома до ките станице или хотела Ел Гоуна. Бићете покупљени на аеродрому у Хургади и одведени до вашег смештаја у Ел Гуни у удобној лимузини или комбију. .

Цене

Price per Person
  • 3.00 Price per Одрасли
  • 2.00 Price per Врста

Укључено у цену

  • брзо и директно до вашег одредишта
  • идеално за породице са децом. Веома приступачне цене

Рута

Трансфери са аеродрома у Хургади, таксији, лимузине до хотела Ел Гоуна. Да ли тражите јефтине аеродромске трансфере у Ел Гуни , трансфере, приватне таксије, лимузине до центра града или директно до вашег хотела? Боок Тоур Египат нуди одличне цене Трансфери са аеродрома у Хургади и трансфери из Ел Гуне , приватни таксији, услуге лимузина, услуга Боок Тоур Египт је брза, лака, поуздана и по ниској цени. По доласку, наш возач/представник ће вас дочекати са таблом са вашим именом и помоћи ће вам око пртљага и отпратити вас до возила које вас чека да вас одвезе до вашег одредишта на најбржи и најлакши начин. Реците нам свој лет број, време вашег доласка и ваше личне жеље за одмор, ми ћемо се побринути за трансфер од и до аеродрома Хургада за вас, чак и ако нисте резервисали хотел или екскурзију преко нас. Наш циљ је добра услуга и први утисак о Ел гуни , како би ваш одмор био савршен и једноставно уживали у времену након доласка у Ел гуну.

Време путовања од Хургаде до Ел Гуне је око 30 минута. Трансфер са аеродрома. Бићемо срећни да организујемо ваш трансфер од аеродрома до станице за змајеве.

А

снага

АА возило Цена
од 1 до 4 особе такси 10 евра - цена по возилу
од 5 до 8 људи Миниван 15 евра - цена по возилу
од 9 до 15 људи Цоастер Цена возила 20 евра
Од 15 до 30 људи бус 55 евра - цена по возилу

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем