Трансфер од аеродрома Хургада до хотела Макади Баи

Одрасли
3.00
kind
2.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
  • Однесите услугу
  • Доступност :
  • покупити:
  • повратак:
Трансфер од аеродрома Хургада до хотела Макади Баи и такође од хотела до аеродрома Хургада. Доступни су таксији, минибусеви и аутобуси за трансфере са аеродрома до и од залива Макади.

Цене

Price per Person
  • 3.00 Price per Одрасли
  • 2.00 Price per kind

Укључено у цену

  • Трансфер у климатизованом возилу

Рута

А Дођите опуштено у Хургаду и можете добити аеродромски трансфер до хотела Макади Баи . Уђите у климатизовано возило и стигните на одредиште удобно и брзо. Уштедите себи муке око тражења таксија. можете имати опуштен и удобан трансфер од аеродрома Хургада до залива Макади. Резервишите приватну лимузину или комби и брзо дођите до залива Макади.

Ваш возач ће вас дочекати на аеродрому са таблом са вашим именом и одвести вас до вашег хотела. Уђите у климатизовано возило и започните свој боравак или одмор у заливу Макади удобно и безбрижно. Сами одредите брзину.

Трансфер из Хургаде до Макади Баи & Сахл Хасхеесх

снага возило Цена
од 1 до 4 особе такси 10 евра - цена по возилу
од 5 до 8 људи Миниван Цена по возилу 15 евра
од 9 до 15 људи Цоастер Цена по возилу 20 евра
Од 15 до 30 људи бус 55 евра по возилу

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем