Екскурзија од Хургаде до Луксора авионом / лет Хургада Валлеи оф тхе Кингс

Одрасли
150.00
kinder
140.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност :
 • покупити:
 • повратак:
Хургада Лет долине краљева Луксор, екскурзија од Хургаде до Луксора авионом, погледајте најважније тачке Луксора на екскурзији у Луксор Египат из Хургаде.

Цене

Price per Person
 • 150.00 Price per Одрасли
 • 140.00 Price per kinder

Укључено у цену

 • Улаз у знаменитости
 • Водич на српском језику.
 • Трансфери у висококвалитетним возилима са климом
 • Домаћи летови Хургада - Луксор - Хургада
 • Ручак у локалном ресторану

Рута

Град Луксор (раније: Теба) налази се на југоисточној обали Нила и један је од највећих градова у Египту.

На екскурзији од Хургаде до Луксора и долине краљева авионом

можете се дивити свим врхунцима овог "града палата".

Покупићемо вас у вашем хотелу у Хургади рано ујутру и одвести на аеродром, одакле ћете летети за Луксор. По доласку ће вас дочекати туристички водич који говори немачки и који ће вас пратити током целог дана. Наши туристички водичи на лицу места имају дугогодишње искуство, дају вам много информација о знаменитостима и осигурају да можете уживати у екскурзији. Да дођете до храмова и културних знаменитости Луксора.

У Луксору ћете прво посетити западну обалу Нила из Луксора и Долину краљева, у којој се налазе гробнице многих египатских фараона. Задивите се гробовима тадашњих владара, које су украшене сценама из египатске митологије и сазнајте занимљиве чињенице о ритуалима који су се у то време практиковали, а који је требало да припреме мртве за загробни живот. Такође имате прилику да посетите импозантни посмртни храм Хатшепсут и Мемнонове колосе. После доброг ручка посетићемо храм Карнак. Ово је изграђено у време Новог краљевства. То је један од најбоље очуваних храмских комплекса из овог времена. Добијте увид у фасцинантну историју Египта овде. Ову импресивну екскурзију од Хургада до Луксора завршавамо летом посетом Луксорској чаршији, а затим летимо назад за Хургаду.

Екскурзија Хургада Луксор аутобус

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем