2 Екскурзија из залива Макади / Сахл Хасхеесх до Каира авионом

Одрасли
200.00
деца
170.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: ца. 16:00
 • повратак: ца. 21:30
2 Екскурзија из залива Макади / Сахл Хасхеесх до Каира авионом: Истражите Каиро са нама и одвојите време за Египатски музеј, Стари Каиро, џамију Амр ибн ал-Аса, цркву за вешање, џамију од алабастра и базар Кан-ел Калили . Посетите пирамиде, Сфингу и Сакару.

Цене

Price per Person
 • 200.00 Price per Одрасли
 • 170.00 Price per деца

Укључено у цену

 • Карте за авионске карте Хургада – Каиро – Хургада
 • 2 ручка
 • Хотел са доручком
 • Улазнице за све атракције наведене у опису
 • Немачки туристички водич

Није укључено у цену

 • Доплата за трансфер од вашег хотела: 10 евра
 • Улазак у погребну комору
 • Пиће у ресторану
 • Сви додаци који нису наведени у програму

Узети заједно

 • наочаре за сунце
 • Хут
 • Пакет доручка (може се наручити бесплатно у хотелу претходно вече)
 • Топла одећа зими
 • Лагана одећа лети

Рута

Хигхлигхтс
-> Екскурзија 2 дана од залива Макади и Сахл Хасхеесха до Каира са летом
-> Трансфер са климатизованим возилима
-> Истражите Каиро два дана уз ноћење и лет из залива Макади / Сахл Хасхеесх.
-> Посетите Египатски музеј, Алабастер џамију и Кхан Ел Кхалили базар.
-> Посетите пирамиде, Сфингу
-> Дивите се степенастој пирамиди Саккара
-> Ноћење у хотелу са 4 звездице укључујући доручак
-> Туристички водич који говори немачки
-> 2 ручка у добром ресторану


1 дан
Покупите вас из хотела у Хургади рано ујутро у климатизованом комбију и пребацете на аеродром у Хургади за лет за Каиро. По доласку ћете се састати са својим египтологом и обилазак започети посетом чувене висоравни Гизе.После 45-минутног лета опуштено ћете стићи до метрополе и са својим водичем који говори немачки можете кренути директно на први поглед: ваша прва станица је Египатски музеј. Током обиласка, ваш водич ће радо одговорити на сва ваша питања о експонатима. Након тога можете уживати у ручку у типичном ресторану. Затим идите право до чувених пирамида и Сфинге. Одвојите три сата да се дивите овим фасцинантним структурама. Услуга трансфера ће вас затим одвести до вашег хотела у Каиру.


2. дан ПРОГРАМ А
Други дан програма А води вас у Стари Каиро: цитадела Салах ел Дина и алабастер моше Мохамеда Алија чине прву ставку програма. Након паузе за ручак у ресторану, ваш водич ће вас одвести до Коптске цркве и Мусума у Старом Каиру, као и цркве Светог Сергија и синагоге Бен Езре. Џамија Амр Ибн ел-Ас налази се у Коптској четврти поред две поменуте цркве. Изграђена 642. године, најстарија је џамија у Египту и својом једноставном конструкцијом представља узор за грађевине наредних епоха. Посета чувеном Кхан ал Кхалили базару са кривудавим улицама и малим кафићима је последња етапа вашег дводневног излета од Хургаде до Каира авионом. Након слетања, аутобус за трансфер ће вас вратити до вашег хотела у заливу Макади или Сахл Хасхеесх-у.
ПРОГРАМ А: 200 евра

2. дан ПРОГРАМ Б
Други дан програма Б води вас до степенасте пирамиде и званичних гробова Сакаре. Након тога ћете имати уобичајени ручак. Коптска црква и музеј су прве знаменитости које посећујете поподне. Црква Светог Сергија и синагога Бен Езре такође припадају старом граду Каира. Са својим водичем, посетићете не само ове две атракције, већ и џамију Амр Ибн ел-Ас у Коптској четврти. Изграђена 642. године, најстарија је џамија у Египту и својом једноставном конструкцијом представља узор за грађевине наредних епоха. Крај вашег дводневног излета у Каиро из Хургаде авионом је базар Кхан ел Кхалили са својим удобним кафићима и малим уличицама. Трансфер аутобус вас враћа у хотел након слетања у залив Макади или аеродром Сахл Хасхеесх.
ПРОГРАМ Б: 210 евра


Дводневни излет авионом из Макади Беја или Сахл Хашиша до Каира и Прјамида Гизе може се понудити иу приватном облику, односно са индивидуалним програмом и приватним водичем. Молимо контактирајте нас ако сте заинтересовани. Желимо да вам доставимо необавезујућу понуду.

Цена зависи од броја учесника, пошаљите нам упит и ми ћемо дати понуду са тачном ценом.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем