2 Екскурзија из залива Макади / Сахл Хасхеесх до Каира аутобусом

Одрасли
100.00
деца
65.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: ца. 13:00
 • повратак: ца. 24:00
2 Екскурзија од Макади Баи / Сахл Хасхеесх до Каира аутобусом: искуство 2 дана у Каиру са свим знаменитостима. Постаните део пулсирајућег живота овог огромног лонца за топљење.

Цене

Price per Person
 • 100.00 Price per Одрасли
 • 65.00 Price per деца

Укључено у цену

 • Трансфери у климатизованим возилима
 • 2 ручка
 • Улазнице за све атракције наведене у опису
 • Туристички водич који говори немачки
 • 4* хотел са доручком

Није укључено у цену

 • Пиће у ресторану
 • Улазак у погребну комору
 • Доплата за трансфер од вашег хотела: 10 евра
 • Путовање бродом преко Нила

Узети заједно

 • наочаре за сунце
 • Хут
 • Пакет доручка (може се наручити бесплатно у хотелу претходно вече)
 • Топла одећа зими
 • Лагана одећа лети

Рута

Хигхлигхтс
2 Екскурзија од Макади Баиа или Сахл Хасхеесха до Каира аутобусом
-> Трансфери класификованим возилима од вашег хотела у Макади Баи / Сахл Хасхеесх до Каира / Гизех
-> Уживајте у путовању дуж обале Црвеног мора до Каира
-> Египтолог који говори српски прати ваше посете и све објашњава
-> Посета укључујући улазнице према опису
-> Опуштајући обилазак града у старом граду и модерном округу Каира
-> Ноћење у хотелу са 4 звездице укључујући доручак
-> 2 к ручак у укусном ресторану (без пића)


Имајте на уму да се о дестинацијама у Каиру и редоследу знаменитости појединачно разговара водич на лицу места.


1 дан
Истражите „Град хиљаду минарета“ на једнодневном обиласку Каира, укључујући повратни превоз до и од Хургаде. Током путовања опустите се у климатизованом возилу, где можете уживати у сјајном погледу на Суецки залив. Нека вас члан особља покупи из вашег хотела у Хургади у 1:30 ујутро за путовање аутобусом за Каиро. Први обилазак ваше дводневне екскурзије у Каиру почиње у светски познатом Египатском музеју. Његова јединствена колекција од преко 120.000 експоната из различитих династија. Главна атракција музеја је гробница фараона Тут-анч-Амона, која је репродукована до најситнијих детаља, са свим гробним предметима, златним саркофагом и јединственом, златном посмртном маском. Дворана фараона је још један незабораван врхунац (није укључен у цену). Током путовања бродом (није укључено у цену) упознаћете Каиро из другачије перспективе – Нила. У ресторану са типичном домаћом кухињом можете се окрепити ручком пре него што вас климатизовани трансфер аутобус одведе до последњег постојећег светског чуда: пирамида у Гизи са Сфингом и храма у долини. Имате јединствену прилику да се дивите овом грандиозном споменику изблиза. Услуга трансфера ће вас затим одвести до вашег хотела у Каиру.


дан 2

ПРОГРАМ А
Други дан програма А води вас у Стари Каиро: цитадела Салах ел Дина и алабастер моше Мохамеда Алија чине прву ставку програма. Након паузе, током које ћете ручати у ресторану са типичном домаћом кухињом, даљи курс вас води до Коптске цркве и Коптског музеја у Старом Каиру као и цркве Светог Сергија и синагоге Бен Езре. Амр Ибн ел-Ас се налази поред две цркве које се помињу у Коптској четврти. Изграђена 642. године, најстарија је џамија у Египту и својом једноставном конструкцијом представља узор за грађевине наредних епоха. Посета чувеном базару Кхан ал Кхалили са кривудавим улицама и малим кафићима употпуњује ваш дводневни излет аутобусом од Хургаде до Каира. Аутобус ће вас вратити до вашег хотела у Макади Баи или Сахл Хасхеесх.
ПРОГРАМ А: 110 евра


дан 2

ПРОГРАМ Б
Други дан програма Б води вас до степенасте пирамиде и званичних гробова Сакаре. Након тога ћете имати уобичајени ручак. Коптска црква и музеј су прве знаменитости које посећујете поподне. Црква Светог Сергија и синагога Бен Езре такође припадају Старом Каиру и део су атракција програма. Амр Ибн ел-Ас се налази поред две цркве које се помињу у Коптској четврти. Изграђена 642. године, најстарија је џамија у Египту и својом једноставном конструкцијом представља узор за грађевине наредних епоха. Базар Кхан ел Кхалили и његови безбројни кафићи и мале уличице заокружују ваше дводневно путовање у Каиро из Хургаде. Аутобус ће вас вратити до вашег хотела у Макади Баи или Сахл Хасхеесх.
ПРОГРАМ Б: 115 евра


Дводневна екскурзија од Хургаде до Каира аутобусом до пирамида и Египатског музеја може се понудити иу приватном облику, односно са индивидуалним програмом и приватним водичем. Молимо контактирајте нас ако сте заинтересовани. Желимо да вам доставимо необавезујућу понуду.

Цена зависи од броја учесника, пошаљите нам упит и ми ћемо дати понуду са тачном ценом.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем