Каиро 2 екскурзија авионом из залива Сома / Сафага

Одрасли
225.00
kind
190.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: Прибл. 04:00
 • повратак: Прибл. 21:30
Каиро 2 излет авионом из залива Сома / Сафага. Доживите незабораван излет авионом до Каира. Истражите град са његовим знаменитостима као што су пирамиде, Сфинга и Египатски музеј и проведите опуштајуће време у Кхан Ел базару Кхалили и старом тржиште у Каиру.

Цене

Price per Person
 • 225.00 Price per Одрасли
 • 190.00 Price per kind

Укључено у цену

 • Флуг Хургада - Каиро - Хургада
 • 2 ручка
 • Хотел са доручком
 • Улазнице за све знаменитости наведене у опису

Није укључено у цену

 • Пиће у ресторану
 • Улазак у погребну комору
 • Доплата за трансфер од вашег хотела: 10 евра

Узети заједно

 • наочаре за сунце
 • Хут
 • Пакет доручка (може се наручити бесплатно у хотелу претходно вече)

Рута

Каиро 2 екскурзија авионом из залива Сома / Сафага


-> Посета пирамидама у Гизи и Сфинги
-> Сазнајте више о историји земље у Египатском музеју
-> Обилазак града у старом граду, базару Кхан ел Кхалили и модерном округу Каира
-> Ноћење у хотелу са 4 звездице укључујући доручак
-> Немачки туристички водич
-> 2 ручка


Идемо авионом за Каиро, где вас очекује разноврстан дневни програм. Бићете одвезени из хотела у Хургади у климатизованом возилу до аеродрома на домаћи лет за Каиро. По доласку у Каиро сачекаће вас египтолог који ће вас пратити током целе турнеје.


1 дан
Идемо авионом за Каиро, где вас очекује разноврстан дневни програм. Бићете одвезени из вашег хотела из залива Сома / Сафага до аеродрома у климатизованом возилу за домаћи лет за Каиро. По доласку у Каиро, египтолог ће вас дочекати и пратити током читаве турнеје. Можете кренути са својим водичем који говори немачки на први поглед: Египатски музеј са његовим наизглед бескрајним благом и експонатима из прошлих времена, као што је маска од Тутанкамона. Након обиласка, опуштање је обезбеђено током типичног ручка. Опционо крстарење Нилом у чамцу вам омогућава да видите Каиро из другачије перспективе. Затим идите до велике Кеопсове пирамиде, великих пирамида Цхефрена и Микериноса и дивите се споменицима прошлих времена. Услуга трансфера ће вас затим одвести до вашег хотела у Каиру.

2. дан ПРОГРАМ А
Другог дана програма А, фокус је на Старом Каиру: цитадела Салах ел Дина и алабастер моше Мохамеда Алија чине прву ставку програма. После паузе за ручак у ресторану, идите до Коптске цркве и Мусума у Старом Каиру, као и цркве Светог Сергија и синагоге Бен Езре. Џамија Амр Ибн ел-Ас налази се у Коптској четврти поред две поменуте цркве. Изграђена 642. године, најстарија је џамија у Египту и својом једноставном конструкцијом представља модел за грађевине наредних епоха. Посета чувеном Кхан ал Кхалили базару са кривудавим улицама и малим кафићима је последња етапа вашег дводневног излета од Хургаде до Каира авионом. Трансфер аутобус ће вас вратити до вашег хотела у Хургади након слетања.

ПРОГРАМ А: 225 евра

2. дан ПРОГРАМ Б
Други дан програма Б води вас до степенасте пирамиде и званичних гробова Сакаре. Након тога ћете имати уобичајени ручак. Коптска црква и музеј су прве знаменитости које посећујете поподне. Црква Светог Сергија и синагога Бен Езре такође припадају старом граду Каира. Са својим водичем ћете посетити не само ове две атракције, већ и џамију Амр Ибн ел-Ас у Коптској четврти. Изграђена 642. године, најстарија је џамија у Египту и својом једноставном конструкцијом представља модел за грађевине наредних епоха. Крај вашег дводневног излета у Каиро из Хургаде авионом је базар Кхан ел Кхалили са својим удобним кафићима и малим уличицама. Трансфер аутобус ће вас вратити у хотел након слетања на аеродром у Хургади.
ПРОГРАМ Б: 230 евра

Дводневна екскурзија од Хургаде до Каира авионом до пирамида и Египатског музеја може се понудити иу приватном облику, односно са индивидуалним програмом и приватним водичем. Молимо контактирајте нас ако сте заинтересовани. Желимо да вам доставимо необавезујућу понуду.

Овај излет се може резервисати и за госте који пристају у Сафагу са бродом за крстарење.

Цена зависи од броја учесника, пошаљите нам упит и ми ћемо дати понуду са тачном ценом.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем