2 екскурзија од Ел Гуне до Каира аутобусом

Одрасли
115.00
kind
70.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: Прибл. 04:00
 • повратак: Прибл. 21:30
2-Излет од Ел Гуне до Каира аутобусом: одвојите више времена да посетите познате знаменитости као што су пирамиде у Гизи, степенаста пирамида у Сакари, Сфинга и Стари Каиро, а такође ћете имати прилику да истражите друге историјске споменике Каира.

Цене

Price per Person
 • 115.00 Price per Одрасли
 • 70.00 Price per kind

Укључено у цену

 • Улазнице за све знаменитости наведене у опису
 • 2 ручка
 • 4* хотел са доручком
 • Водич који говори немачки

Није укључено у цену

 • Пиће у ресторану
 • Улазак у погребну комору
 • Путовање бродом преко Нила
 • Доплата за трансфер од вашег хотела: 10 евра

Узети заједно

 • наочаре за сунце
 • Хут
 • Лагана одећа лети
 • Топла одећа зими
 • Пакет доручка (може се наручити бесплатно у хотелу претходно вече)

Рута

Дводневна екскурзија од Ел Гуне до Каира аутобусом


-> Трансфер са климатизованим возилима од Ел Гуне до Каира
-> Путујте аутобусом дуж обале Црвеног мора до Каира
-> дивите се пирамидама у Гизи и Сфинги изблиза
-> Откријте блага фараонског Египта и погледајте сведоке древне историје Египта
-> Дозволите да будете импресионирани овим последњим остатком од седам светских чуда
-> Обилазак града у старом граду и модерном округу Каира
-> Посета базару Кхан ел Кхалили и Египатском националном музеју у срцу Каира
-> Ноћење у хотелу са 4 звездице укључујући доручак
-> Туристички водич на немачком
-> 2 ручка

Опис:


1 дан
Те ноћи ће вас покупити на улазу у ваш хотел. Путујете аутобусом око 6 сати. Са аутобусом крећете на отприлике 6-часовно путовање до Каира, које вас води дуж обале Црвеног мора са погледом који одузима дах. Када стигнете у Каиро, ваш водич који говори немачки ће вас чекати и одвешће вас до првог погледа: Египатски музеј. Тамо ћете пронаћи бројна блага и експонате из прошлих времена, попут маске Тутанкамона. Након тога можете уживати у ручку у типичном ресторану. Током путовања фелуком (није укључено у цену) упознаћете Каиро из другачије перспективе - Нила. Затим идите до велике Кеопсове пирамиде, Цхефренове и Микериносове пирамиде. Имате јединствену прилику да се дивите овим величанственим споменицима изблиза. Услуга трансфера ће вас затим одвести до вашег хотела у Каиру, где се можете опустити.

2. дан ПРОГРАМ А
Други дан програма А води вас у Стари Каиро: цитадела Салах ел Дина и алабастер моше Мохамеда Алија чине прву ставку програма. Након паузе за ручак у ресторану, ваш водич ће вас одвести до Коптске цркве и Мусума у Старом Каиру, као и цркве Светог Сергија и синагоге Бен Езре. Џамија Амр Ибн ел-Ас налази се у Коптској четврти поред две поменуте цркве. Изграђена 642. године, најстарија је џамија у Египту и својом једноставном конструкцијом представља модел за грађевине наредних епоха. Посета чувеном Кхан ал Кхалили базару са кривудавим улицама и малим кафићима је последња етапа вашег дводневног излета аутобусом од Хургаде до Каира. Аутобус ће вас вратити до вашег хотела у Хургади.

ПРОГРАМ А: 115 евра

2. дан ПРОГРАМ Б
Други дан програма Б води вас до степенасте пирамиде и званичних гробова Сакаре. Након тога ћете имати уобичајени ручак. Коптска црква и музеј су прве знаменитости које посећујете поподне. Црква Светог Сергија и синагога Бен Езре такође припадају старом граду Каира. Са својим водичем, посетићете не само ове две атракције, већ и џамију Амр Ибн ел-Ас у Коптској четврти. Изграђена 642. године, најстарија је џамија у Египту и својом једноставном конструкцијом представља модел за грађевине наредних епоха. Крај вашег дводневног излета у Каиро из Ел Гуне је базар Кхан ел Кхалили са својим удобним кафићима и малим уличицама. Аутобус ће вас вратити до вашег хотела у Ел Гуни.

ПРОГРАМ Б: 120 евра

Дводневна екскурзија од Ел Гуне до Каира аутобусом до пирамида и Египатског музеја може се понудити иу приватном облику, односно са индивидуалним програмом и приватним водичем. Молимо контактирајте нас ако сте заинтересовани. Желимо да вам доставимо необавезујућу понуду.

Цена зависи од броја учесника, пошаљите нам упит и ми ћемо дати понуду са тачном ценом.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем