Каиро дводневни лет са летом из Ел Гуне

Одрасли
215.00
деца
170.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: 4:00 цца.
 • повратак: 21:30 цца.
Каиро 2-дневни лет са летом из Ел Гоуна: Дводневни излет из Ел Гуне авионом: Посетите чувене пирамиде у Гизи (Кеопс, Кефрен и Микеринос) и дивите се једном од седам древних светских чуда. Такође ћете посетити велику Сфингу и Египатски музеј. На вашем дводневном излету, такође можете одвојити време да обиђете Каиро, погледате египатски живот на базару Кхан ел Калили и видите алабастер моше Мохамеда Алија.

Цене

Price per Person
 • 215.00 Price per Одрасли
 • 170.00 Price per деца

Укључено у цену

 • Флуг Хургада – Каиро – Хургада
 • Ноћење у хотелу са 4 звездице са доручком
 • Сви трансфери у климатизованом и удобном возилу
 • Улазнице за све атракције наведене у опису
 • 2 ручка у добром ресторану
 • Водич који говори немачки

Није укључено у цену

 • Пиће у ресторану
 • Цена трансфера: 10 евра
 • Улаз у Велику Кеопсову пирамиду или Цхефренову пирамиду
 • Лични трошкови и напојнице Путовање бродом преко Нила
 • Све услуге које нису наведене у опису.

Узети заједно

 • наочаре за сунце
 • Хут
 • Лагана одећа лети
 • Топла одећа зими
 • Пакет доручка (може се наручити бесплатно у хотелу претходно вече)

Рута

Каиро 2 дана летом - екскурзија из Ел Гуне
Хигхлигхтс
-> Уживајте у Каиру за два дана
-> Дивите се пирамидама у Гизи
-> Посетите Египатски музеј и велику Сфингу
-> Откријте степенасту пирамиду краља Џосера
-> Крените у обилазак старог града
-> Посетите џамију Мохамеда Алија, коптске цркве, висећу цркву
-> Уроните у египатски живот на базару Кхан ел Кхалили
-> Ноћење у хотелу са 5 или 4 звездице са доручком
-> Ручак у ресторану оба дана
Опис:
1 дан
Климатизовани аутобус за трансфер вас покупи из вашег хотела у Ел Гуни ујутру и одвезе вас до аеродрома у Хургади, где се укрцавате на авион за Каиро. Након 45-минутног лета, опуштено ћете стићи до метрополе и са својим туристичким водичем који говори немачки можете кренути директно до првог погледа: Египатски музеј са бројним благом и експонатима из прошлих времена, попут маске Тутанкамона. Након тога можете уживати у ручку у типичном ресторану. Погледајте Каиро из другачије перспективе током крстарења Нилом. Затим идите до велике Кеопсове пирамиде, Цхефренове и Микеринове пирамиде и дивите се споменицима прошлих времена. Услуга трансфера ће вас затим одвести до вашег хотела у Каиру, где се можете опустити.
2. дан ПРОГРАМ А
Други дан програма А води вас у Стари Каиро: цитадела Салах ел Дина и алабастер моше Мохамеда Алија чине прву ставку програма. Након паузе за ручак у ресторану, ваш водич ће вас одвести до Коптске цркве и Мусума у Старом Каиру, као и цркве Светог Сергија и синагоге Бен Езре. Џамија Амр Ибн ел-Ас налази се у Коптској четврти поред две поменуте цркве. Изграђена 642. године, најстарија је џамија у Египту и својом једноставном конструкцијом представља узор за грађевине наредних епоха. Посета чувеном Кхан ал Кхалили базару са кривудавим улицама и малим кафићима је последња етапа вашег дводневног излета од Хургаде до Каира авионом. Трансфер аутобус ће вас вратити до вашег хотела у Хургади након слетања.
ПРОГРАМ А: 215 евра
2. дан ПРОГРАМ Б
Други дан програма Б води вас до степенасте пирамиде и званичних гробова Сакаре. Након тога ћете имати уобичајени ручак. Коптска црква и музеј су прве знаменитости које посећујете поподне. Црква Светог Сергија и синагога Бен Езре такође припадају старом граду Каира. Са својим водичем, посетићете не само ове две атракције, већ и џамију Амр Ибн ел-Ас у Коптској четврти. Изграђена 642. године, најстарија је џамија у Египту и својом једноставном конструкцијом представља узор за грађевине наредних епоха. Крај вашег дводневног излета у Каиро из Хургаде авионом је базар Кхан ел Кхалили са својим удобним кафићима и малим уличицама. Трансфер аутобус ће вас вратити до вашег хотела у Ел Гуни након слетања на аеродром у Хургади.
ПРОГРАМ Б: 225 евра
Летите за Каиро за два дана. Посетите пирамиде у Гизи и Египатски музеј. Посетите Исламски и Коптски Каиро, Саладин Цитаделу и Висећу Цитаделу у Каиру. За два дана у Каиру можете видети све знаменитости овог историјског града из свих узраста.

Цена зависи од броја учесника, пошаљите нам упит и ми ћемо дати понуду са тачном ценом.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем