Вожња квадом, јахање камила, представа и бедуинска вечера Шарм ел Шеик

ДОУБЛЕ
20.00
самци
25.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: 15:30
 • повратак: 20:00
Вожња квадом, јахање камила, шоу и бедуинска вечера у Шарм ел Шеику. Уживајте у вожњи четворопрегом кроз фасцинантни пустињски пејзаж Шарм ел Шеика, а затим гледајте како сунце залази изнад планина – фантастичан призор. Такође ћете посетити бедуинско село. Затим се возите на леђима камиле око 40 минута, а затим се раскомотите уз укусан роштиљ. Одлична оријентална представа пружа вашу забаву. . .

Цене

Price per Person
 • 20.00 Price per ДОУБЛЕ
 • 25.00 Price per самци

Укључено у цену

 • Трансфери климатизованим аутомобилом
 • Јахање камила (25 минута)
 • Водич на српском језику
 • Вожња четворком 2 сата
 • Бедуинска вечера
 • Безалкохолна пића у шатору

Није укључено у цену

 • Савет

Узети заједно

 • Важећи пасош
 • Камера
 • наочаре за сунце
 • Чврсте ципеле
 • Покривала за главу
 • крема за сунчање

Рута

Вожња квадом, јахање камила, представа и бедуинска вечера Шарм ел Шеик .

Уживајте у вожњи четвороциклом кроз фасцинантни пустињски пејзаж Шарм ел Шеика, а затим гледајте како сунце залази изнад планина – фантастичан призор. Такође ћете посетити бедуинско село. Затим јашете на леђима камиле око 25 минута, а затим се раскомотите уз укусан роштиљ. Одлична оријентална представа пружа вашу забаву

Оријентална изложба четворица камила Бедуинска вечера Шарм ел Шеик

Опис:

Око 15:30 наш водич ће вас покупити из вашег хотела у Шарму и одвести вас аутобусом до куад станица усред пустиње на 30 минута.

Куад вожња Шарм Ел Шеик :

Доживите авантуристичку туру четворком у трајању од око 1,5 сата у пустињи Синаја. Не треба вам никакво искуство, јер су четворци аутоматски и учитељ ће вам све показати и објаснити. ће.

Бедуински чај

Између тога направите паузу од око 30 минута са бедуинима и пијете чај са Хабаком (Хабак: биљка која расте у пустињи, веома је здрава и чају даје посебан укус).

јахање камила :

Након кратке вожње према пустињи, већ ћете стићи на почетну тачку вожње камилама. Већину камила воде деца да би породица могла да заради мало новца код њих. Без много објашњења, туристи се стављају на дромедаре и ван туре, вођени једном особом на ужету, одлазе 1 до 2 км у камену пустињу до иза мале планине, где се тура завршава и сви поново силазе. Овде можете дати напојницу возачу камила ако желите.

Вечера са бедуинима :

Ту је мали, али фини бифе са салатом, кофком и пилетином са роштиља, као и сомун, египатски кромпир и диња од медљике за десерт.
Ако сте и даље гладни, можете и неколико пута да узмете нешто.Од 19 часова је већ велики мрак и свуда су мале свећице које осветљавају простор. У задњем углу бедуини су отворили мали базар и раширили своје огрлице и резбарије на ћебад. Ко жели може нешто да купи, али нема принуде.

На крају екскурзије, након незаборавног излета из Шарм ел Шеика, идете на вожњу квадовима, јахање камила и бедуинску вечеру, возићете се назад у Шарм ел Шеик.

Знаменитости екскурзије

бедуин

Бедуин потиче од арапског "бадија", што значи пустиња, степа. Ова ознака указује да су бедуини становници пустиње. Они себе називају „арапима“ по свом пореклу у Арабији. Домовина: Арабија, Сирија, Јордан, Израел, Синај, Мароко, Судан Без обзира одакле бедуини долазе, свуда имају исти морал, исте услове живота и исту традицију. Главни разлог за то је усмено преношење прича које се причају увече око логорске ватре. Бедуини су одлични приповедачи.
На Синају има скоро 20 бедуинских племена. Прави се разлика између две групе:
Камила
Камила је омогућила кретање у пустињи пре свега зато што јој је оптимално прилагођена. У 20. веку камилу су делимично заменили џипови и пикапи. Али то је и даље најоданији пратилац бедуина. Она није само најважније средство за кретање и транспорт, већ и снабдевач вуном, кожом и храном, служи као предмет размене и кованица.
Бедуинова љубав према својој камили већ је изражена у имену. Камила, на арапском гамал, потиче од истог корена као и израз лепота (леп = гамил). Поред тога, бедуинска поезија сеже до камиле.

Вожња квадом -Јахање камила - Оријентална представа - Бедуинска вечера у пустињи Шарм ел Шеик.

Драги гости
Није препоручљиво куповати ДВД или фотографије на куад сафарију или на излетима бродом, јер је квалитет обично лош и стога их не нудимо. То је само порука да се избегне жалба.

Двокреветна: Цена је 20 евра по особи - 2 особе на куад 40 евра

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем