Екскурзија из залива Сома / Сафага до пирамида у Гизи, Сакари и Мемфису авионом

Одрасли
145.00
деца
130.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: 3:00 ам
 • повратак: 21:00
Излет из залива Сома / Сафага до пирамида у Гизи, Сакари и Мемфису авионом. Они који су већ видели Египатски музеј на овој екскурзији могу открити мало другачији део Каира и Гизе: степенасту пирамиду, Мемфис и Сакару, као и пирамиде у Гизи.

Цене

Price per Person
 • 145.00 Price per Одрасли
 • 130.00 Price per деца

Укључено у цену

 • Флуг Хургада - Каиро - Хургада
 • Флуг Хургада - Каиро - Хургада
 • Руча
 • Улазнице за све атракције наведене у опису
 • Искусан и компетентан водич који говори немачки

Није укључено у цену

 • Пиће у ресторану
 • Све услуге које нису наведене у опису.
 • Доплата за трансфере у Хургади и Каиру: 15 евра по особи
 • Улаз у погребну комору

Узети заједно

 • наочаре за сунце
 • Хут
 • Пакет доручка (може се наручити бесплатно у хотелу претходно вече)

Рута

Екскурзија из залива Сома / Сафага до пирамида у Гизи и до Сакаре и Мемфиса авионом
Хигхлигхтс
⦁ Летите из залива Сома / Сафага у Каиро на екскурзију
⦁ Посетите познате знаменитости Каира на једнодневном обиласку
⦁ Посетите чувене пирамиде у Гизи, једно од седам светских чуда старог века
⦁ Зачудите се Великој Сфинги и истражите Храм у долини
⦁ Научите о историји земље у Египатском музеју
⦁ Пустите да будете импресионирани јединственошћу Сфинге
⦁ Уживајте у ручку у Каиру
⦁ Посетите Велику Кеопсову пирамиду која се сматра најстаријом и једино је преживело ремек дело од 7 светских чуда.
⦁ Обиђите степенасте пирамиде Сакаре и Мемфиса
Путујте климатизованим возилом од вашег хотела до аеродрома у Хургади и пријавите се на лет за Каиро. По доласку у египатску престоницу сачекаће вас египтолог као водич.Уживајте у ручку у добром ресторану. Одатле настављате климатизованим возилом до Мемфиса, који је око 18 км јужно од Каира. Сматра се једном од најважнијих доњеегипатских гробница и у њој се налази алабастерна сфинга и колосална статуа Рамзеса ИИ.Највећа и најупечатљивија гробница је гробница фараона Џосера из 3. династије Старог краљевства (око 2650. године п.н.е.) са чувена степенаста пирамида. Ова пирамида се сматра претечом класичних пирамида. Пет нивоа пирамиде који су још увек видљиви дају вам представу о технологији коју користе градитељи. Џосерова погребна комора се налази испод саме пирамиде. Поред степенасте пирамиде, посетићете пирамиду Тети, гробнице Мереруке и Кагеммија и Имхотеп музеј. На путу за Гизу, имаћете ручак у локалном ресторану. Велике пирамиде у Гизи завршавају ваш излет: Кеопсове, Кефренове и Микеринове пирамиде. Ваш излет се завршава посетом Сфинги и храму у долини. Наша услуга трансфера вас враћа на аеродром у Каиру, одакле се враћате на лет за Хургаду.
ПАЖЊА:
Редослед знаменитости се по потреби може променити на лицу места.
Екскурзија од Хургаде до Каира авионом до Саккаре, Мемфиса, степенасте пирамиде и пирамида у Гизи може се понудити иу приватном облику, односно уз индивидуални програм и приватног водича. Молимо контактирајте нас ако сте заинтересовани. Желимо да вам доставимо необавезујућу понуду.

Цена зависи од броја учесника, пошаљите нам упит и ми ћемо дати понуду са тачном ценом.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем