ДИНЕ БУГГИ САФАРИ ИЗ ШАРМ ЕЛ ШЕИКА

Бугги за 2 особе
35.00
Бугги за 4 особе
50.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити:
 • повратак:
Сафари колица са пешчаним динама у пустињи Шарм - Истражите пустиње Шарм ел Шеика са нашим фантастичним колима са пешчаним динама! Брже и безбедније од куад-а, има места за 2 особе једна поред друге!

Цене

Price per Person
 • 35.00 Price per Бугги за 2 особе
 • 50.00 Price per Бугги за 4 особе

Укључено у цену

 • Трансфер климатизованом лимузином или аутобусом
 • (баги)
 • Бедуински чај.

Није укључено у цену

 • Савети

Узети заједно

 • марама
 • Патике
 • Сунчане наочаре и шешир

Рута

Наше путовање почиње преузимањем из вашег хотела и води вас до куад центра, где ћете се након кратког разговора о безбедности са својом групом и пријатељима одвести са својим сафари колима у пустињу око Шарм ел Шеика.
Шта је колица за дине?
Наши дуне буггиес имају потпуно аутоматске мењаче, сигурносне појасеве и дубока седишта. Било да планирате глатку и лежерну вожњу кроз пустињу да бисте се дивили њеној лепоти или је ваш стил вожње, рецимо, мало узбудљивији, ово је фантастичан начин да истражите пустињу и њене бројне пешчане дине док се пењете на планине.
Отићи ћемо у срце Синаја где је десерт са свом својом лепотом и невероватном природом. Тамо ћете имати прилику да научите о животу и традицији бедуина и проведете неко време са њима, попијете бедуински чај и уживате у незаборавном погледу на десерт, излазак или залазак сунца са врхова планина.
Коначно, одвешћемо вас назад у центар на брзи одмор пре повратка у хотел. Ово је веома препоручљиво за парове и децу због безбедности кавеза и распореда седења возача поред путника.
Пешчане дине бугги сафари цене
Цена излета по возилу! Ове туре се наплаћују по возилу, а не по особи, тако да можете имати некога поред себе бесплатно! - Само да им не смета што возиш!

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем