Екскурзија из Хургаде до Луксора и Каира ноћним возом

Одрасли
300.00
Врста
200.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
  • Однесите услугу
  • Доступност : Даили
  • покупити:
  • повратак:
Екскурзија из Хургаде до Луксора и Каира ноћним возом. Доживите пирамиде и знаменитости у Каиру и Луксору из Хургаде.

Цене

Price per Person
  • 300.00 Price per Одрасли
  • 200.00 Price per Врста

Рута

1. дан) Екскурзија у Каиру

Наш водич ће вас покупити из вашег хотела у Хургади, а затим ће вас одвести до аеродрома у Хургади у климатизованом возилу. Летите за Каиро, где вас други водич поздравља и са вама започиње обилазак пирамида у Гизи. Посетићете и Кеопсове, Кефренове и Микеринове пирамиде. На видиковцу можете направити дивне фотографије свих пирамида. Тада ћете имати прилику да истражите пирамиду Сфинге пре него што стигнете до храма у долини. Следећи је Египатски музеј са својим Тутанкамонским благом. Улазак у подручје где се могу наћи мумије се додатно плаћа. Најстарији и најдрагоценији налази старих Египћана налазе се у Египатском музеју већ 5000 година. Пре него што можете самостално да прошетате познатим базаром у Каиру, Кхан Ел Кхалили, уживаћете у ручку у регионалном ресторану.
Затим ћете поново бити одведени до железничке станице у Гизи у климатизованом комбију да бисте се укрцали на ноћни воз за Луксор. Уживајте у вечери у возу и преноћите у једном од удобних кревета.

2. дан) Екскурзија у Луксор

Наш водич ће вас дочекати на железничкој станици у Луксору. Екскурзија од Хургаде до Луксора почиње излетом до храма Карнак, једне од највећих и најупечатљивијих грађевина у историји грчко-римске антике. Импресионира безбројним колонама. Уживајте у ручку у локалном ресторану, идите у куповину, а затим пређите Нил у моторном чамцу. Тада се можете дивити Кенигсталу, укључујући три гробне коморе. Следећа станица је у храму Хатшепсут. Због свог изванредног дизајна, један је од најкарактеристичнијих храмова у Египту. Саградио га је архитекта Сенимут за краљицу Хатшепсут. Да би био признат као уточиште њиховог бога Амона Раа, раније се звао „Северни манастир“, али је сада познат као храм Ел-Деир Ел-Бахари. Пре повратка у хотел у Хургади у климатизованом комбију, можете посетити Колосе Мемнона.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем