Излетнички чамац са стакленим дном у Шарм Ел Шеику, стаклени чамац шарене рибе

Одрасли
12.00
деца
8.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: 8 или 10 или 14 или 13 часова.
 • повратак: 11:00 или 12:00 или 16:00 или 15:00
Излетнички чамац са стакленим дном у Шарм Ел Шеику, стаклени чамац шарене рибе. Да ли бисте желели да истражите Црвено море, а да не поквасите ноге?! Током нашег обиласка чамцем са стакленим дном можете видети прелепе корале и шарене рибе кроз провидно дно, а да се не поквасите. И наравно, такође можете отићи на сунчалиште и уживати у египатском сунцу.

Цене

Price per Person
 • 12.00 Price per Одрасли
 • 8.00 Price per деца

Укључено у цену

 • Трансфери климатизованим аутобусом
 • улазнице

Није укључено у цену

 • Сви додаци који нису наведени у програму

Узети заједно

 • Камера
 • Топла одећа зими
 • Лагана одећа лети
 • наочаре за сунце
 • Покривала за главу

Рута

Излетнички чамац са стакленим дном у Шарм Ел Шеику , стаклени чамац шарене рибе .

Да ли бисте желели да истражите Црвено море, а да не поквасите ноге?! Током нашег обиласка чамцем са стакленим дном можете посматрати прелепе корале и шарене рибе кроз провидно дно, а да се не поквасите. И наравно, можете се попети на сунчану палубу и уживати у египатском сунцу

Опис:

Излетнички чамац са стакленим дном Шарм Ел Шеик. Бићете покупљени директно из хотела и одвезени до пристаништа за 20 минута вожње. Лагано путовање чамцем са стакленим дном преко најлепших гребена траје 60 минута, где можете изблиза посматрати шарене рибе и корале, а затим ћемо вас нашим туристичким аутомобилом вратити у хотел.

За оне који не желе да роне, роне или пливају, а ипак желе да открију подводни свет Црвеног мора, нудимо излет са стакленим дном или подморницом из Шарм ел Шеика. Предиван излет бродом са стакленим дном у заливу Наама који вам даје прилику да видите лепоту обале Шарм ел Шеика. Поред тога, кроз стаклено дно чамца можете видети шарене рибе и прелепе коралне гребене Црвеног мора Шарм ел Шеика.
Трајање ове екскурзије је 2 сата.
Чамац са стакленим дном има три палубе: горња палуба има прелепу терасу, одакле се пружа најбољи поглед на залив Наама. Чамац је опремљен и тоалетима. Можете посматрати и дивити се подводном свету на унутрашњој палуби где се налази стаклени под.

Стаклени чамац шарене рибе

 Цена зависи од броја учесника, пошаљите нам упит и ми ћемо Вам дати понуду са тачном ценом.

Драги гости
Није препоручљиво куповати ДВД или фотографије на куад сафарију или на излетима бродом, јер је квалитет обично лош и стога их не нудимо. То је само порука да се избегне жалба.

Меетинг Поинт : ваш хотел у Шарм Ел Шеику ---- Повратак Поставите свој хотел у Шарм Ел Шеику

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем